Faciliteiten

De Cesano - onze heerlijke beek

De rivier Cesano stroomt langs de camping. In de winter een kolkende rivier en in de zomer een kabbelend beekje.

Een van de meest favoriete plekjes van onze camping. Heerlijk om even met de voeten in het water af te koelen en voor de kinderen uren speelplezier, steentjes gooien, dammen bouwen en visjes vangen. Een gedeelte van de beek is wat dieper waardoor je hier ook een duik kunt nemen.

 

Sanitaire voorzieningen

Ons nieuwe sanitairgebouw beschikt over 6 douches, 6 toiletten, een kindertoilet en babybadje. Daarnaast zijn er 6 wastafels en is er afwasgelegenheid. Ook is er een aangepaste sanitaire ruimte aanwezig voor mindervalide mensen. 

 

Speelplaatsen

Een aantal speelhuisjes vormen samen een klein speeldorp voor de kinderen. We hebben een aantal van dit soort speeldorpen op de camping. Elk speeldorp heeft een eigen karakter. Zo hebben we een stranddorp waar heerlijke zandijsjes gemaakt kunnen worden, een bergdorp waar heerlijk geklauterd en naar beneden gegleden kan worden en een mijndorp met waterbaan. Gegarandeerd uren speelplezier. Natuurlijk ontbreken de schommel en de trampoline ook niet. Door de ruime en open opzet van de camping hebben alle tenten en kampeerplaatsen zicht op een van deze speelplaatsen. Ook de beek en het naastgelegen bos bieden veel mogelijkheden om te ontdekken en te spelen. In het hoogseizoen zullen er ook regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd worden. Daarnaast is er ook een volleybalveld  en voetbalveldje aanwezig.

 

Opzet zwembad

De camping heeft een eigen ruim opzet zwembad. Deze geeft heerlijk verkoeling op warme dagen aan jong en oud. 

 

Activiteiten

Regelmatig organiseren we allerlei activiteiten. Zo organiseren we elke zondagavond een pizza avond en elke 2 weken een BBQ avond. Wekelijks doen we een beektocht waarin we met jong en oud de beek afwandelen en sluiten we dit af met worstjes en marshmallows bij het vuur. Echt een beleving voor jong en oud. Maar ook voetbal en volleybaltoernooitjes, een speurtocht en een avondwandeling. Ook organiseren we wekelijk een wijnproeverij bij onze lokale wijnboer en kunnen we je precies vertellen waar je de lekkerste olijfolie vandaan kunt halen.

 

Baby en Peuter Weken

In de maanden juni en september hebben we de speciale Baby en PeuterWeken. Kijk voor meer info hier.

 

Meivakantie Arrangement

Ons speciale Meivakantie Arrangement: Maximaal genieten tegen laagseizoen tarieven! Kijk voor meer info hier.

 

Picknick en BBQ plaatsen

Er zijn meerdere BBQ en picknick plaatsen op de camping aanwezig. Hier kan door iedereen gebruik van gemaakt worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen BBQ mee te nemen.

 

WI-FI

Op de camping is er WI-FI verbinding aanwezig. Deze is gratis voor al onze gasten.

 

Fruitbomen

Op de camping staan verschillende fruitbomen. Onze gasten mogen hier zelf fruit van plukken om te eten. Leuk ook voor de kinderen! Zo kun je genieten van kaki, kersen, peren, appels, pruimen, amarene, abrikozen en vijgen.

 

Ontbijtservice

Elke ochtend ontbijten met verse broodjes? Dat kan! Je kunt je bestelling doorgeven en wij zorgen dat het de volgende ochtend voor je klaar staat!

 

Zwembad met restaurant

Direct naast de camping bevindt zich een groot zwembad van 10 x 20 meter. Er is een bubbelbad en er zijn ligbedden aanwezig. Het zwembad grenst direct aan de camping en biedt verkoeling en veel zwemplezier.

 

Bij het zwembad is een restaurantje aanwezig waar drinken, hapjes en ijsjes gehaald kunnen worden. Er zijn diverse mogelijkheden voor lunch en diner.

 

We bieden een extra voordelig Familie Zwemabonnement aan voor al onze gasten! Kijk hier voor meer informatie!

 

NIEUW: in mei, juni en september GRATIS toegang tot het zwembad!

 

Tarieven voor losse kaartjes voor het zwembad in juli en augustus zijn als volgt:

- tot 1 jaar: gratis

- 1 t/m 11 jaar: 4 euro per dag

- Vanaf 12 jaar: 6 euro per dag

 

Het zwembad is geopend van mei t/m september.

 

Honden

Honden zijn welkom op de camping mits aangelijnd en geen overlast veroorzaken voor andere gasten. De hond dient buiten de camping uitgelaten te worden. Bedenk wel dat het met name in het hoogseizoen erg warm kan zijn.

 

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)