Safaritent Outdoor met XL BuitenKeuken

Houd je van kamperen maar ook van luxe? Dan is een Safaritent de uitkomst. Bij onze Safaritent Outdoor staat het echte BuitenLeven centraal. Een combinatie van luxe en het echte kamperen! 

 

De Safaritent Outdoor heeft een eigen stoere overdekte XL BuitenKeuken inclusief koelkast, gasfornuis, en volledig ingericht voor 5 personen! Ideaal om heerlijk te koken en te genieten van het Italiaanse leven. Op de plek staat een eigen picknicktafel en ook zijn er loungestoelen aanwezig. Het ruime 2 persoonsbed met goede matrassen is natuurlijk opgemaakt bij aankomst zodat je meteen kunt genieten van je vakantie! Elektra is aanwezig in de tent en BuitenKeuken, waterpunt is direct naast de tent.

 

De Safaritent Outdoor is romantiek voor twee maar ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Bij de Safaritent Outdoor staat namelijk ook een ruime bijzettent. Kant-en-klaar met luchtbedden en slaapzakken. Ideaal! Zo kun je ook als gezin genieten van de Safaritent Outdoor!


Inrichting

  • Ruim 2 persoonsbed (160 x 200 cm)
  • Hangmat en picknicktafel
  • Loungestoeltjes voor volwassenen en kinderen
  • Opbergruimte
  • Staande ventilator
  • Schaduwdoeken voor extra schaduw
  • Stoere compleet ingerichte overdekte XL BuitenKeuken om heerlijk buiten te koken en te eten
  • Theedoeken, keukenhanddoeken en vaatdoekjes aanwezig.

Wij zorgen ervoor dat bij aankomst de bedden zijn opgemaakt. Zo kun je direct genieten van het heerlijke Italiaanse leven!

Wanneer je de extra tent erbij huurt staat deze bij aankomst ook al helemaal klaar voor gebruik.

Handdoekenpakketten kunnen apart bij gehuurd worden. Het is niet mogelijk om een babybedje of extra bed in de Safaritent Outdoor te plaatsen.  

 

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze Safaritenten.Download
Inventarislijst Safaritent Outdoor.pdf
Adobe Acrobat document 187.0 KB

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)