Ik Vertrek

Doen jullie ook mee aan Ik Vertrek? De nummer 1 vraag die wordt gesteld als we vertellen dat we een camping gaan starten in Italië. Eigenlijk altijd als grap... want de verbazing is meestal groot als we vertellen dat we daar inderdaad wel over nadenken.

 

Maar nu is het officieel: Wij doen mee aan Ik Vertrek! Welbekend bij vele Nederlanders en altijd al een van onze favoriete programma's geweest.

 

Ik Vertrek, waarin Nederlanders worden gevolgd die gaan emigreren en een eigen onderneming starten. Ik denk dat wij alle afleveringen van alle seizoenen hebben gezien. Vaak hoofdschuddend, je afvragend hoe mensen zo dom kunnen zijn, onvoorbereid, zulke keuzes maken. Maar ook genietend van het lef dat deze mensen hebben, om een stap te zetten en een nieuw leven te beginnen. Soms zelfs inspirerend en met bewondering voor het resultaat dat ze ondanks alles neerzetten.

 

En daar gaan wij aan mee doen. Waarom? Waarom wil je met je hele hebben en houwen op de Nederlandse televisie? Waarom een cameraploeg en 2 miljoen mensen mee laten kijken bij alle stappen die we gaat zetten?

 

Allereerst omdat het ons ontzettend gaaf lijkt! We hebben er vertrouwen in dat we echt wat moois neer gaan zetten en dat willen we graag laten zien. Samen met onze kids zo'n stap zetten is niet niks, maar ook zo gaaf.

Naast dat we straks een mooie film hebben van alles wat we hebben gedaan is het natuurlijk ook geweldige promotie, 2 miljoen potentiële gasten voor de camping!

We kregen zo vaak de reactie: o dat had ik ook altijd al gewild maar nooit gedurfd... Daarom willen we ook graag inspireren, laten zien dat het echt kan. Dat je ook met een gezin je dromen kunt uitvoeren, het avontuur kunt aangaan, stappen kunt zetten! Het gewoon kan doen! Ongeacht de uitkomst.

 

Dus straks kan je ons volgen, hoofdschuddend vanaf de bank. Om de domme keuzes die we maken, de taal die we nog niet goed spreken omdat het allemaal veel sneller is gegaan dan we van te voren dachten en allerlei andere dingen die mis gaan. Maar hopelijk ook genietend van alle mooie dingen die we mee maken, het harde werken waardoor we een prachtige camping kunnen neerzetten. En misschien zelfs geïnspireerd worden om ook stappen te zetten...!

 

Ja, wij doen mee aan Ik Vertrek!

 

 

 

 

 

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)