Meivakantie

Meivakantie 2023 was een enorm succes dus natuurlijk gaan we ook in 2024 een super tof Meivakantie programma neerzetten!  

 

Veel scholen in Nederland hebben 2 weken meivakantie en veel gezinnen willen er dan even heerlijk tussenuit. De zomer is nog ver weg en de meivakantie is een heerlijke periode om eens goed te genieten van het Italiaanse leven! Hoewel de nachten nog fris zijn is het overdag al heerlijk zonnig, zo rond de 20 tot 25 graden! Het zwembad is nog gesloten maar je kunt wel zwemmen in de beek. Doordat we ook in de meivakantie grotendeels volgeboekt zijn is het gezellig druk en zijn er genoeg vriendjes om mee te spelen. En natuurlijk zijn gezinnen die een langere (camper)reis maken ook van harte welkom!

 

De meivakantie zit boordevol leuke activiteiten voor kinderen en hun ouders: Beektocht, BuitenBios, Goudzoeken, MegaVerstoppertje, Italiaanse Avond en een echte Bonte Avond (alleen in de meivakantie!). Ook is er een E-MTB tocht en Wijnproeverij voor de ouders!

 

Graag maken we jullie meivakantie tot een ervaring om nooit te vergeten! In 2024 is de meivakantie vanaf 20 april t/m 11 mei!

 

Kom genieten in een van onze luxe Safaritenten of kamperen op een XL Kampeerplaats


Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)