Ciao!

Wij zijn Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga. Samen met onze 3 jongens, Ezra, Marcus en Noël zijn we Camping Sempreverde gestart in Le Marche, Italië.  We zijn trots op deze prachtige plek vol mogelijkheden!

 

Sempreverde betekent altijd groen. Het staat voor de prachtig groene camping en omgeving maar ook voor leven, groei en bloei!

 

Graag maken wij je vakantie tot een unieke ervaring zodat je vol rust, herinneringen en nieuwe inspiratie aan het eind van je vakantie weer naar huis gaat.

 

Onze XL Safaritenten en XL Belltenten zijn ingericht in een eigen luxe en verrassende sfeer met veel ruimte en privacy. Dit geldt ook voor onze XL Kampeerplaatsen.

Tegelijkertijd is er door de open indeling van de camping ruimte om te ontmoeten, te spelen, te eten en het leven te vieren. Dit alles in een schitterende, actieve, culturele en culinaire omgeving.

 

Voor vragen of informatie kun je ons altijd bereiken via info@campingsempreverde.nl.


Beschikbaarheid en reserveren

Voor informatie over beschikbaarheid of om een plek te reserveren kun je ons een email sturen of onderstaand contactformulier invullen. Binnen 24 uur kun je een reactie van ons verwachten. Let op: de mail kan in je spambox terecht zijn gekomen.

 

Mail: info@campingsempreverde.nl

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)