Luxe Safaritenten

Houd je van kamperen maar ook van luxe en slapen in een goed bed? Dan is een Safaritent de uitkomst. We hebben 4 verschillende type Safaritenten, elk met een eigen karakter en indeling! Al onze Safaritenten geven een heerlijk gevoel van ruimte en luxe in combinatie met het ultieme buitenleven. Alle Safaritenten hebben houten scheidingswanden voor extra privacy. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt zodat je direct kunt genieten van je vakantie!

 

Al onze Safaritenten hebben allemaal een ruime veranda met heerlijke grote loungebank. Vanaf de loungebank heb je zicht op een van de speeltuintjes waardoor de kinderen veilig kunnen spelen terwijl je zelf geniet van een boekje en wijntje op de loungebank. Hierdoor zijn deze Safaritenten ook heel geschikt met jonge kinderen. 

 

Alle Safaritenten hebben ook nog eens een eigen hangmat om heerlijk te ontspannen!


Safaritent XL

Onze Safaritent XL is de grootste van allemaal, is geschikt voor 6 personen en heeft eigen sanitair, 3 slaapkamers en een ruime woonkamer. 

Op de grote veranda kun je heerlijk ontspannen op de loungebank. En natuurlijk heeft de Safaritent een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en verrijdbaar kookgedeelte zodat je op je veranda een heerlijke pasta kunt koken.

 

Meer informatie over de Safaritent XL vind je hier!


Safaritent DeLuxe

Onze Safaritent DeLuxe is geschikt voor 4 personen en heeft eigen sanitair, 2 slaapkamers en een prachtige compleet ingerichte woonkeuken met vaatwasser. Op de grote veranda kun je heerlijk ontspannen op de loungebank. Ook bij de Safaritent DeLuxe kun je natuurlijk buiten koken door het verrijdbare kookgedeelte! De Safaritent DeLuxe is door de indeling ook nog eens rolstoeltoegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen.

 

Meer informatie over de Safaritent DeLuxe vind je hier!


Safaritent Cosy

Onze Safaritent Cosy is kleurrijk ingericht. De Safaritent is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers. De kinderslaapkamer heeft een super knus stapelbed huisje en het is mogelijk een campingbedje bij te plaatsen. Ook hier natuurlijk een grote veranda met loungebank en een verrijdbaar kookgedeelte. Er is electra in de Safaritent en er zit een waterpunt naast de Safaritent.

De Cosy heeft geen eigen sanitair, er kan gebruik gemaakt worden van het nabijgelegen sanitairgebouw.

 

Meer informatie over de Safaritent Cosy vind je hier!


Safaritent Nice

Nieuw in 2024!

 

Onze Safaritent Nice is gezellig en stoer ingericht. De Safaritent is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers. De kinderslaapkamer heeft een stapelbed en het is mogelijk een campingbedje bij te plaatsen. Ook hier natuurlijk een grote veranda met loungebank en een verrijdbaar kookgedeelte. Er is elektra in de Safaritent en er zit een waterpunt bij de Safaritent.

De Nice heeft geen eigen sanitair, er kan gebruik gemaakt worden van het nabijgelegen sanitairgebouw.

 

Meer informatie over de Safaritent Nice vind je hier!


Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)