XL Kampeerplaatsen

Kom kamperen op een van onze 16 XL Kampeerplaatsen. Niet hutje mutje maar lekker de ruimte want elke plaats is 130 - 160 m2 groot, met recht XL dus! De camping is zo opgezet dat de kinderen veilig kunnen spelen.

 

Elke kampeerplaats heeft een eigen waterpunt en elektra aansluiting (max 16A). De Kampeerplaatsen hebben allemaal een eigen picknicktafel en er zijn voldoende kinderpicknick tafels aanwezig welke je op de eigen kampeerplaats kunt gebruiken! Het is mogelijk om een tarp en koelkast bij te huren, dat scheelt weer een hoop bagage. Op de camping staan veel hangmatten verspreid over het hele terrein voor het ultieme vakantiegevoel!

 

Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, vouwwagens, caravans en campers. En natuurlijk kun je bijzettentjes bij plaatsen, de plekken zijn ruim genoeg!  Er zijn 5 Kampeerplaatsen enkel geschikt voor tenten, de overige 11 plekken zijn voor alle kampeermiddelen geschikt. 

De auto parkeer je vooraan bij het parkeerterrein.

 

Ons sanitairgebouw beschikt over 6 douches, 6 toiletten, een kindertoilet en babybadje. Daarnaast zijn er 6 wastafels en is er afwasgelegenheid. Ook is er een aangepaste sanitaire ruimte aanwezig voor mindervalide mensen.

 

Wij zijn een autovrije camping. Dit is veiliger voor kinderen en geeft rust. Natuurlijk mag de auto bij aankomst en vertrek naar de plek gereden worden. 

 

Honden zijn welkom op de camping mits aangelijnd en geen overlast veroorzaken voor andere gasten. De hond dient buiten de camping uitgelaten te worden. Bedenk wel dat het met name in het hoogseizoen erg warm kan zijn.

 

Wil je weten hoe de camping is ingericht? Kijk dan eens op onze Plattegrond!


Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)