XL Kampeerplaatsen

Kom kamperen op een van onze 16 XL Kampeerplaatsen. Niet hutje mutje maar lekker de ruimte want elke plaats is 130 - 160 m2 groot, met recht XL dus! De camping is zo opgezet dat de kinderen overal veilig kunnen spelen.

 

Elke kampeerplaats heeft een eigen waterpunt en elektra aansluiting (max 16A, CEE aansluiting). De Kampeerplaatsen hebben allemaal een eigen picknicktafel en er zijn voldoende kinderpicknick tafels aanwezig welke je op de eigen kampeerplaats kunt gebruiken! Het is mogelijk om een koelkast bij te huren, dat scheelt weer bagage. Op de camping staan veel hangmatten verspreid over het hele terrein voor het ultieme vakantiegevoel!

 

Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, vouwwagens, caravans en campers. En natuurlijk kun je bijzettentjes bij plaatsen, de plekken zijn ruim genoeg!  Er zijn 5 Kampeerplaatsen enkel geschikt voor tenten, de overige 11 plekken zijn voor alle kampeermiddelen geschikt. 

De auto parkeer je vooraan bij het parkeerterrein.

 

Sanitairgebouw

Ons sanitairgebouw beschikt over 6 douches, 6 toiletten, een kindertoilet en babybadje. Daarnaast zijn er 6 wastafels en is er afwasgelegenheid. Ook is er een aangepaste sanitaire ruimte aanwezig voor mindervalide mensen.

 

Wasserette

Er is geen wasmachine aanwezig op de camping. Wel is er in het dorp een wasserette. Hier breng je de was naartoe en haal je het de volgende dag gewassen en gevouwen weer op, dat is pas echt vakantie toch?

 

Autovrije camping

Wij zijn een autovrije camping. Dit is veiliger voor kinderen en geeft rust. Natuurlijk mag de auto bij aankomst en vertrek naar de plek gereden worden. 

 

Honden

Honden zijn in de maanden juli en augustus niet toegestaan op de camping. In de maand juni zijn honden wel welkom op de camping mits aangelijnd en geen overlast veroorzaken voor andere gasten. De hond dient buiten de camping uitgelaten te worden.

Al onze Safaritenten zijn huisdiervrij.

 

Airco 

We vragen je de airconditioning in campers en caravans alleen te gebruiken van 19.00 tot 22.00 uur om onnodig stroomgebruik en overlast voor andere gasten te voorkomen en het klimaat niet onnodig te belasten. In de avond en nacht koelt het goed af dus ventileren wil ook helpen om af te koelen. 

 

Wil je weten hoe de camping is ingericht? Kijk dan eens op onze Plattegrond!Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)