Activiteiten & faciliteiten

Spelen, ontdekken en de hele dag buiten! Nieuwe vriendjes, genieten en plezier maken! Zwemmen, dammen bouwen, visjes vangen en goud zoeken in de rivier. Eindeloos spelen bij een van de vele speelplekken of rond crossen op de skelters en loopfietsjes. Doe mee met de Beektocht en kijk tijdens de BuitenBios met elkaar een film onder de sterrenhemel. Maak de mooiste foto en stuur deze in voor onze wekelijkse fotowedstrijd. De hele dag buiten genieten en natuurlijk zorgen we elke ochtend voor heerlijk verse broodjes.

 

Graag maken wij je vakantie tot een unieke ervaring zodat je vol rust, herinneringen en nieuwe inspiratie aan het eind van je vakantie weer naar huis gaat. Wil je weten hoe? Lees verder voor alle informatie!


Waterpret

Wat is er nou leuker dan urenlang waterpret op een warme zomerse dag. Zwemmen, dammen bouwen, visjes vangen, steentjes gooien of gewoon met de voetjes in het water een boek lezen. Het kan allemaal bij onze eigen beek: De Cesano. Absoluut de favoriete plek van al onze gasten en heel idyllisch! Niet alleen de kinderen vermaken zich hier uren met dammen en waterbanen bouwen maar ook volwassenen wanen zich weer helemaal terug in de tijd en kunnen hier weer echt even kind zijn!

 

Bij de camping is een groot zwembad met een Italiaans restaurantje waar je terecht kunt voor koffie, lunch, ijsjes, koud biertje of wijntje en natuurlijk diner. Dit wordt uitgebaat door een Italiaanse familie. Het zwembad is vrij toegankelijk voor al onze gasten.


Spelen & ontdekken

Camping Sempreverde is helemaal ingericht voor kinderen van 0 - 12 jaar. We hebben allerlei speel- en ontdekplekken gecreeërd waar kinderen zich urenlang vermaken. Vaak horen we dat de kinderen echt de camping niet af willen omdat het zo leuk is op de camping. Dat is waar we het voor doen! 

 

We hebben veel verschillende speelplekken gecreëerd op de camping, in 2023 zijn ze allemaal vernieuwd! Klimmen en klauteren, spelen in de zandbak met de zandtakel of ijsjes maken bij de ijsjesbar. Maar natuurlijk kun je ook schommelen, springen op de trampoline, rondcrossen op een van onze skelters, loopfietsjes of loopauto's of een potje voetbal spelen op het voetbalveld.

 

Spelen & ontdekken, kind zijn buiten in de natuur. Genieten van het ultieme buitenleven, dat is waar het om gaat! 


Activiteiten

BuitenBios

Of wat dacht je ervan om met alle kinderen een film te kijken in de buitenlucht? Dit kan met onze wekelijkse BuitenBios, een avond waar vele gasten al een geweldige herinnering aan hebben! Terwijl de kinderen genieten van de film en popcorn kunnen ouders lekker bijkletsen aan de picknicktafels.

 

Beektocht

Minstens zo bijzonder is de Beektocht. Met een hele groep kinderen en volwassenen lopen we de rivier een eind stroomopwaarts en ontdekken we allerlei mooie schatten in de natuur en klimmen en klauteren we over boomstammen, grote keien en door het water. Dit avontuur sluiten we af met warme worstjes van de BBQ. 

 

Italiaanse Avond

Elke zondagavond organiseren onze Italiaanse buren van het zwembad speciaal voor onze gasten een Italiaanse avond, met pizza, pasta, salade, lokale wijn en appelsap voor de kinderen. Zij organiseren de avond bij het restaurant bij het zwembad en wij kunnen aanschuiven. Een gezellige avond om ook lekker bij te kletsen met andere gasten.

 

MTB tocht

Een keer per week kun je met Wim-Martijn de omgeving verkennen op de E-MTB. Je komt op de mooiste plekjes met de prachtigste uitzichten! Doordat het elektrische MTB's zijn is het ook heel geschikt voor niet geoefende fietsers. 

 

Nog veel meer leuks...

Wat dacht van je van Mega Verstoppertje, met de hele camping verstoppertje spelen, voetbaltoernooitjes of een avondspel! We zijn voor alles in en vinden het ook leuk als onze gasten zelf activiteiten organiseren. Zo is er al regelmatig een Pannenkoekenavond of Spelletjesavond georganiseerd op de camping door de kinderen en ouders.  

 

Natuurlijk organiseren we ook activiteiten voor volwassenen zoals een wekelijkse wijnproeverij bij een lokale wijnboer op een prachtige locatie. En wil je graag weten waar je lokale olijfolie, truffel of andere producten kunt kopen? We adviseren je graag!


Baby & Peuterweken

Als ouders van jonge kinderen even heerlijk tijd samen doorbrengen tijdens je vakantie klinkt als een droom, maar het kan! In de maand juni hebben we onze Baby & Peuterweken. Speciaal voor jonge gezinnen met heel veel extra's zoals een eigen zwembadje bij de Safaritent of Kampeerplaats en gratis Babypakket bij elke Safaritent. Maar misschien wel het meest bijzondere is onze Baby & Peuterochtend. 2 keer per week organiseren we een leuke ochtend met programma én opvang zodat de ouders echt even tot rust kunnen komen. Samen een terrasje pakken, een boekje lezen of even bijslapen. Het kan allemaal! En wat ook leuk is? Ook in juni is het gezellig druk en zijn er genoeg speelmaatjes voor de kinderen en gezelligheid voor de ouders. Lijkt dit je wat? Kijk dan hier voor meer info!


Meivakantie

Ons seizoen starten we elk jaar met een knaller: de Meivakantie. Boordevol leuke activiteiten voor kinderen en hun ouders! Meestal heerlijk zonnig maar niet te warm en gezellig druk! En alleen in de meivakantie hebben we een echte BonteAvond! Wil je meer weten? Kijk dan hier!


Fotowedstrijd

In de meivakantie en het hoogseizoen hebben we een Fotowedstijd voor kinderen. Elke week mogen kinderen zelfgemaakte foto's insturen en tijdens de BuitenBios kiezen we 1 winnaar die er met een mooie prijs vandoor gaat. Op deze manier stimuleren we kinderen om nog meer bewust te zijn van hun omgeving en alles wat er om hen heen gebeurt. Graag delen we aantal ingestuurde foto's, geweldig toch?!


Faciliteiten

Sanitaire voorzieningen

Ons sanitairgebouw beschikt over 6 douches, 6 toiletten, een kindertoilet en babybadje. Daarnaast zijn er 6 wastafels en is er afwasgelegenheid. Ook is er een aangepaste sanitaire ruimte aanwezig voor mindervalide gasten. 

 

Picknicktafel op elke plek

Elke Kampeerplaats en Safaritent heeft een eigen picknicktafel. Ook zijn er kinderpicknicktafels voor de kleinsten.

 

Picknick en BBQ plaatsen

Er zijn meerdere BBQ en picknick plaatsen op de camping aanwezig. Hier kan door iedereen gebruik van gemaakt worden en zorgt er ook voor dat gasten vaak in grotere groepen gezellig kunnen BBQen of borrelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen BBQ mee te nemen.

 

WI-FI

Op de camping hele camping is gratis WI-FI aanwezig.

 

Ontbijtservice

Elke ochtend ontbijten met verse broodjes? Dat kan! Je kunt je bestelling doorgeven en wij zorgen dat het de volgende ochtend voor je klaar staat! Een aantal keer per week hebben we ook heerlijk verse sinaasappelsap!

 

CampingApp

We hebben een fantastische CampingApp boordevol leuke tips en uitstapjes in de omgeving. De beste restaurantjes, mooiste routes en leukste dorpjes om te bezoeken vind je allemaal in de App. Ook kun je elke dag verse broodjes bestellen, opgeven voor activiteiten en vind je alle informatie over de camping. Ongeveer 4 tot 6 weken voor aankomst ontvang je de QR code met toegang tot de CampingApp voor extra veel voorpret! 

 

Honden

Honden zijn in de maanden juli en augustus niet toegestaan op de camping. In de maand juni zijn honden wel welkom op de camping mits aangelijnd en geen overlast veroorzaken voor andere gasten. De hond dient buiten de camping uitgelaten te worden.

Al onze Safaritenten zijn huisdiervrij.Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)