Activiteiten & faciliteiten

Genieten en plezier maken. Nieuwe vriendjes en ervaringen.

Spelen, ontdekken en de hele dag buiten! Zwemmen, dammen bouwen, visjes vangen en goud zoeken in de rivier. Eindeloos spelen bij een van de speeldorpjes en op de SpeelBoot of rondcrossen op de skelters en loopfietsjes. Doe mee met de Beektocht en kijk tijdens de BuitenBios met elkaar een film onder de sterrenhemel. Maak de mooiste foto en stuur deze in voor onze wekelijkse fotowedstrijd!

 

En natuurlijk eten we heerlijke pizza met lokale wijnen tijdens de Italiaanse Avond en zorgen we elke ochtend voor heerlijk verse broodjes.

 

Graag maken wij je vakantie tot een unieke ervaring zodat je vol rust, herinneringen en nieuwe inspiratie aan het eind van je vakantie weer naar huis gaat. Wil je weten hoe? Lees verder voor alle informatie!


Waterpret

Wat is er nou leuker dan urenlang waterpret op een warme zomerse dag. Zwemmen, dammen bouwen, visjes vangen, steentjes gooien of gewoon met de voetjes in het water een boek lezen. Het kan allemaal bij onze eigen beek: De Cesano. Absoluut de favoriete plek van al onze gasten en heel idyllisch! Niet alleen de kinderen vermaken zich hier uren met dammen en waterbanen bouwen maar ook volwassenen wanen zich weer helemaal terug in de tijd en kunnen hier weer echt even kind zijn!

 

Bij de camping is een groot zwembad met een Italiaans restaurantje waar je terecht kunt voor koffie, lunch, ijsjes, koud biertje of wijntje en natuurlijk diner. Dit wordt uitgebaat door een Italiaanse familie. Het zwembad is vrij toegankelijk voor al onze gasten.


Spelen & ontdekken

Camping Sempreverde is helemaal ingericht voor kinderen van 0 - 12 jaar. We hebben allerlei speel- en ontdekplekken gecreeërd waar kinderen zich urenlang vermaken. Vaak horen we dat de kinderen echt de camping niet af willen omdat het zo leuk is op de camping. Dat is waar we het voor doen! 

 

Onze Speeldorpen worden gevormd door speelhuisjes en hebben elk een eigen karakter. Zo hebben we een Stranddorp waar je heerlijke zandijsjes kunt maken en een Bergdorp met speelheuvel waar geklauterd en naar beneden gegleden kan worden. Ook niet te vergeten ons Goudzoekers dorp en Zandkasteelbouwers dorp. 

 

Maar natuurlijk kun je ook schommelen, springen op de trampoline, rondcrossen op een van onze skelters, loopfietsjes of loopauto's of een potje voetbal spelen op het voetbalveld.

 

Spelen & ontdekken, kind zijn buiten in de natuur. Genieten van het ultieme buitenleven, dat is waar het om gaat!

 


Activiteiten

Italiaanse Avond & BuitenBios

Onze wekelijkse Italiaanse Avond is inmiddels legendarisch te noemen. In 2021 is het concept wat aangepast. In samenwerking met het Italiaanse restaurantje bij het zwembad organiseren we een Italiaanse Avond. Met alle gasten genieten van heerlijke pizza, pasta en lokale wijnen. Of wat dacht je ervan om met alle kinderen een film te kijken in de buitenlucht? Dit kan met onze wekelijkse BuitenBios, een avond waar vele gasten al een geweldige herinnering aan hebben! Terwijl de kinderen genieten van de film en popcorn kunnen ouders lekker bijkletsen aan de picknicktafels.

 

Beektocht

Minstens zo bijzonder is de Beektocht. Met een hele groep kinderen en volwassenen lopen we de rivier een eind stroomopwaarts en ontdekken we allerlei mooie schatten in de natuur en klimmen en klauteren we over boomstammen, grote keien en door het water. Dit avontuur sluiten we af met warme worstjes van de BBQ. 

 

MTB tocht

Een keer per week kun je met Wim-Martijn de omgeving verkennen op de E-MTB. Je komt op de mooiste plekjes en tussendoor geniet je van een heerlijke lunch. Doordat het elektrische MTB's zijn is het ook heel geschikt voor niet geoefende fietsers. 

 

Nog veel meer leuks...

Wat dacht van je van Mega Verstoppertje, met de hele camping verstoppertje spelen, voetbaltoernooitjes of een avondspel! We zijn voor alles in en vinden het ook leuk als onze gasten zelf activiteiten organiseren. Zo is er al regelmatig een Pannenkoekenavond of Spelletjesavond georganiseerd op de camping door de kinderen en ouders.  

 

Natuurlijk organiseren we ook activiteiten voor volwassenen zoals een wekelijkse wijnproeverij bij een lokale wijnboer op een prachtige locatie. En wil je graag weten waar je lokale olijfolie, truffel of andere producten kunt kopen? We adviseren je graag!


Baby & Peuterweken

Als ouders van jonge kinderen even heerlijk tijd samen doorbrengen tijdens je vakantie klinkt als een droom, maar het kan! De hele maand juni hebben we onze Baby & Peuterweken. Speciaal voor jonge gezinnen met heel veel extra's zoals een eigen zwembadje bij de Safaritent of Kampeerplaats en gratis Babypakket bij elke Safaritent. Maar misschien wel het meest bijzondere is onze Baby & Peuterochtend. 2 keer per week organiseren we een leuke ochtend met programma én opvang zodat de ouders echt even tot rust kunnen komen. Samen een terrasje pakken, een boekje lezen of even bijslapen. Het kan allemaal! En wat ook leuk is? Ook in juni is het gezellig druk en zijn er genoeg speelmaatjes voor de kinderen en gezelligheid voor de ouders. Lijkt dit je wat? Kijk dan hier voor meer info!


Fotowedstrijd

Elk seizoen houden we een Fotowedstijd voor kinderen. Elke week mogen kinderen zelfgemaakte foto's insturen en tijdens de BuitenBios kiezen we 1 winnaar die er met een mooie prijs vandoor gaat. Op deze manier stimuleren we kinderen om nog meer bewust te zijn van hun omgeving en alles wat er om hen heen gebeurt. Graag delen we aantal ingestuurde foto's, geweldig toch?!


Faciliteiten

Sanitaire voorzieningen

Ons sanitairgebouw beschikt over 6 douches, 6 toiletten, een kindertoilet en babybadje. Daarnaast zijn er 6 wastafels en is er afwasgelegenheid. Ook is er een aangepaste sanitaire ruimte aanwezig voor mindervalide gasten. 

 

Picknick en BBQ plaatsen

Er zijn meerdere BBQ en picknick plaatsen op de camping aanwezig. Hier kan door iedereen gebruik van gemaakt worden en zorgt er ook voor dat gasten vaak in grotere groepen gezellig kunnen BBQen of borrelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen BBQ mee te nemen.

 

WI-FI

Op de camping is er WI-FI aanwezig. Deze is gratis voor al onze gasten.

 

Ontbijtservice

Elke ochtend ontbijten met verse broodjes? Dat kan! Je kunt je bestelling doorgeven en wij zorgen dat het de volgende ochtend voor je klaar staat! Een aantal keer per week hebben we ook heerlijk verse sinaasappelsap!

 

Honden

Honden zijn welkom op de camping mits aangelijnd en geen overlast veroorzaken voor andere gasten. De hond dient buiten de camping uitgelaten te worden. Bedenk wel dat het met name in het hoogseizoen erg warm kan zijn. Honden zijn helaas niet toegestaan in onze Safaritenten.


Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)