Safaritent DeLuxe

Houd je van kamperen maar ook van luxe? Dan is een Safaritent de uitkomst. Onze nieuwe Safaritent DeLuxe geven een heerlijk gevoel van ruimte en luxe in combinatie met het ultieme buitenleven.

 

Onze Safaritent DeLuxe is 10 x 5 meter inclusief een veranda van 3 x 5 meter. Ook beschikt deze Safaritent over een vaatwasser. Met recht DeLuxe dus!

 

Onze 3 Safaritenten DeLuxe beschikken elk over eigen sanitair en een verrijdbare keuken zodat je ook op de veranda kunt koken. De safaritenten hebben houten scheidingswanden, zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

 

Ook zijn onze Safaritenten DeLuxe rolstoeltoegankelijk zodat gezinnen met een ouder of kind in een rolstoel ook kunnen genieten van een heerlijke vakantie! De Safaritenten beschikken niet over aangepaste douche en toilet. De tenten staan in de buurt van het sanitairgebouw waar aangepast sanitair aanwezig is.

 

Inrichting van de Safaritent DeLuxe:

  • Grote veranda met loungehoek en loungekussens en de mogelijkheid tot buiten koken.
  • Eigen picknicktafel en kinderpicknicktafel bij de tent.
  • Woonkamer van 15m2 met 4 persoons eettafel, loungebank en kastruimte. Compleet ingerichte keuken met koelkast, vaatwasser en gasfornuis. Het kookgedeelte is verrijdbaar.
  • Badkamer voorzien van luxe douche met jets en rainshower, toilet en wastafel met spiegel.
  • In de Safaritent DeLuxe zijn 2 slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer met tweepersoonsbed van 160 x 200 cm en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden waarvan 1 een hoogslaper is. Ook is er voldoende kastruimte.
  • Elke safaritent beschikt over een staande ventilator en een ventilatorkacheltje.

Wij zorgen ervoor dat bij aankomst de bedden zijn opgemaakt. Zo kun je direct genieten van het heerlijke Italiaanse leven!

 

Handdoekenpakketten kunnen apart erbij gehuurd worden.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze Safaritenten.

 

Alle Safaritenten hebben vrij uitzicht op de camping en speeldorp voor kinderen. Lees hier meer over bij onze Faciliteiten.

 

Klik hier voor de plattegrond van Camping Sempreverde.

 


Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)