Safaritent DeLuxe

Houd je van kamperen maar ook van luxe? Dan is een Safaritent de uitkomst. Onze Safaritent DeLuxe geeft een heerlijk gevoel van ruimte en luxe in combinatie met het ultieme buitenleven. 

 

Onze Safaritent DeLuxe heeft zelfs een vaatwasser en is geschikt voor 4 personen. De Safaritent is 10 x 5 meter inclusief een ruime veranda. De Safaritent heeft eigen sanitair, 2 slaapkamers en een ruime woonkeuken. Ook is het mogelijk om een campingbedje te plaatsen.

 

Op de grote veranda kun je heerlijk ontspannen op de grote loungebank. En natuurlijk heeft de Safaritent een compleet ingerichte keuken met verrijdbaar kookgedeelte zodat je buiten kunt koken!

Ook zijn onze Safaritenten DeLuxe rolstoeltoegankelijk zodat gezinnen met een ouder of kind in een rolstoel ook kunnen genieten van een heerlijke vakantie! De Safaritenten beschikken niet over aangepaste douche en toilet maar de tenten staan in de buurt van het sanitairgebouw waar aangepast sanitair aanwezig is.


Inrichting

  • Grote veranda met loungehoek en loungekussens en de mogelijkheid tot buiten koken.
  • Eigen hangmat, picknicktafel en kinderpicknicktafel.
  • Woonkeuken met 4 persoons eettafel, loungebank en kastruimte. Compleet ingerichte keuken met koelkast, vaatwasser en gasfornuis. Het kookgedeelte is verrijdbaar.
  • Badkamer voorzien van douche met jets en rainshower, toilet en wastafel met spiegel.
  • 2 slaapkamers. Een slaapkamer met tweepersoonsbed van 160 x 200 cm en een slaapkamer met stapelbed van 80 x 200 cm. Ook is er voldoende kastruimte.
  • Elke safaritent beschikt over een staande ventilator.
  • Theedoeken, keukenhanddoeken en vaatdoekjes aanwezig.

Wij zorgen ervoor dat bij aankomst de bedden zijn opgemaakt. Zo kun je direct genieten van het heerlijke Italiaanse leven! Handdoekenpakketten kunnen apart erbij gehuurd worden. Ook is het mogelijk om een babypakket bij te huren.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze Safaritenten.Download
Inventarislijst Safaritent DeLuxe.pdf
Adobe Acrobat document 342.6 KB

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)