Zoveel reacties!

Wow! Inmiddels is de website 2 weken online en nu al door meer dan 2200 mensen bezocht. De Facebookpagina is meer dan 250 keer geliked en we ontvangen al veel mails met beschikbaarheidsvragen voor het aanstaande seizoen. Ook hebben we heel veel positieve reacties ontvangen, persoonlijk, via social media en de mail. Het is zo gaaf om te zien hoe enthousiast bekenden, oude bekenden maar ook zoveel onbekende mensen zijn over onze plannen!

 

Veel mensen vragen aan ons hoe de kinderen het vinden om naar Italië te verhuizen. Vooral Ezra (5) en Marcus (3) krijgen natuurlijk het nodige mee van de aanstaande emigratie. Maar de afgelopen tijd heb ik een aantal dingen geleerd over hoe kinderen in elkaar zitten: 1) ze zijn enorm flexibel; 2) ze imiteren alles; 3) ze zijn enorm leergierig;

 

De afgelopen 3 maanden zijn we al 3 keer verhuisd. Van Hoogland naar Nunspeet, naar Voorthuizen en hier op de camping ook weer naar een ander huisje. Maar het maakt ze allemaal niets uit. Wij zijn er, hun eigen spulletjes zijn er, dus dat is thuis. Ze genieten van het leven hier; hele dagen buiten spelen, fietsen over de camping en vriendjes maken met de vele andere kindjes die hier ook tijdelijk wonen. Over ons oude huis hebben ze het nog af en toe, maar dit is nu thuis. En straks is dat Italië.

 

Kinderen imiteren alles. Als wij positief zijn over Italië zijn zij dat ook. Dus kijken ze uit naar de zon die altijd schijnt, het lekkere eten en de ruimte die we daar hebben.

 

Ezra wil het liefst alle woorden al leren in het Italiaans. Dus oefenen we met kleuren, vormen, cijfers en zinnen. Een keer oefenen en hij kent ze! Ze spreken vast veel sneller goed Italiaans dan wij.

 

Dus hoe de kinderen het vinden? Ze hebben er enorm veel zin in! Net als wij!

 

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)