En weg zijn we!

Het is zover! De verhuiswagen is ingepakt, huisje leeg en schoon opgeleverd. Afscheid genomen van vrienden, werk, school, kinderdagverblijf en kerk. Genoten van alle lieve kaartjes, kadootjes, mooie woorden en verrassingen! De kerst hebben we nog doorgebracht met beide families en ook van hen afscheid genomen. Wauw, wat hebben we een lieve mensen om ons heen en wat gaan we ze stiekem toch wel missen!

 

Gisteren hebben we de verhuiswagen naar Utrecht gebracht. De zoon van een collega, Jordy Bos, rijdt de verhuiswagen voor ons naar Italië en leeg weer naar Nederland. Ideaal geregeld zo! En het scheelt ook nog eens enorm in de kosten ten opzichte van een transportbedrijf.


We zijn vanuit België, waar mijn zusje woont en we gisteren kerst hebben gevierd, vertrokken. Met een overnachting in Milaan hopen we morgen rond de middag aan te komen in San Lorenzo in Campo. Onze nieuwe woonplaats. Wat kijken we hier naar uit!

 

Als we aan komen staat de ploeg van Ik Vertrek ons op te wachten om ons de eerste dagen in Italië te volgen.

Ons programma? De verhuiswagen uitladen en ons huis inrichten. Het huis gaan we huren, het staat direct aan de camping en is bewoonbaar. Met onze eigen spulletjes en her en der een likje verf zullen we het ons eigen maken en hopelijk voelt het snel als thuis!

Donderdagochtend mogen we direct op de koffie bij de burgemeester van San Lorenzo in Campo. Spannend en zo leuk!

 

We vinden het belangrijk om lekker met de kinderen onze nieuwe omgeving te gaan verkennen, acclimatiseren en wennen aan ons nieuwe huis en onze nieuwe woonplaats. Voor ze weer starten op hun nieuwe school even tot rust komen met elkaar na een drukke en intensieve periode in Nederland.

 

Om vervolgens hard aan de slag te gaan en de camping klaar te maken voor de eerste gasten!

 

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)