Dromen

Een jaar geleden begon ons avontuur...  We waren toen een paar dagen in Italië op zoek naar een mooie plek om een nieuw leven op te bouwen en ons avontuur te starten... We werden direct verliefd op Italië en de regio en die mooie plek hebben we gevonden!
Een jaar geleden begonnen we met dromen over deze mooie plek. Wat kunnen we er van maken, hoe willen we dat het gaat worden. Wat is onze visie, onze droom en hoe gaan we dit doen? We zagen meteen al een plaatje voor ons met mooie safaritenten en grote kampeerplaatsen. De safaritenten en de inrichting hebben we zelf ontwikkeld en laten we op verschillende plaatsen in de wereld maken. We hebben veel nagedacht over de inrichting, hoe moet het er uit zien en wat willen we dat het uitstraalt.

 

Nu zijn we een jaar verder en volop aan het opbouwen. Elke ochtend rond half 9 staan we samen op de camping, in onze t-shirtjes, en werken we hard aan de opbouw van een bijzonder mooie camping.

Maar we zijn niet gestopt met dromen. Elke dag komen er weer nieuwe ideeën bij om deze plek nog mooier en nog aantrekkelijker te maken voor onze gasten.

 

Wat dacht je van een hangmat én zonnedoek bij elke safaritent en belltent? Of een verrijdbare buitenkeuken zodat je op de veranda kunt koken? Dan moeten er ook bloembakken met verse kruiden aan de balustrade van de veranda. En wat dacht je van kinderdorpjes met verschillende speelhuisjes? Met pallets hutten bouwen tussen de bomen? Deze ideeën zijn allemaal ontstaan tijdens het bouwen en zijn we inmiddels ook aan het realiseren. Super gaaf!


Maar daar stopt het niet bij. We dromen over een groot scherm waarop 's avonds als het donker wordt onze gasten met elkaar een gave film kunnen kijken, vanaf de eigen veranda bijvoorbeeld. Van een prive hottub die je kunt huren tijdens je verblijf. Van een waterslide voor de kinderen en jongeren om veel lol te beleven. Een kabelbaan, een terras boven de rivier. Maar ook heerlijk verse kruiden voor onze gasten om te plukken en gebruiken tijdens het koken. Beachvolleybaltoernooitjes op het volleybalveld bij het zwembad. Wijnproeverijen, mooie wandelingen vanaf de camping en nog zoveel meer. Pizza oven voor iedereen te gebruiken, kids die zelf hun pizza kunnen bedenken en kunnen maken.

 

Deze plek werkt zo inspirerend en geeft zoveel energie om verder te ontwikkelen. En of we alle ideeën deze zomer al realiseren? Vast niet! Maar er moet ook wat te dromen blijven....

 

Wij dromen nog even door en werken ondertussen hard verder aan een bijzonder mooie camping op een bijzonder mooie plek! 28 april ontvangen we onze eerste gasten! Spannend, en super gaaf!

 

 

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)