GROTE uitdagingen!

Onze 4e maand in Italië was niet de makkelijkste.... maar wel met het mooiste resultaat!

 

Onze GROTE uitdagingen:

 

1) Begin april was er nog steeds niet begonnen met het graafwerk en aanleg van alle leidingen en eind april zouden toch echt onze eerste gasten komen voor een safaritent. Elke keer was er wel weer een reden waarom dit werd uitgesteld. Daarbij vielen de kosten ook nog zwaar tegen omdat we ineens veel duurdere en dubbele rioolbuizen moeten gebruiken. Naast de camping ligt namelijk een watervoorziening voor de hele regio en vervuiling van de bron moet vermeden worden.

Uiteindelijk werd 13 april dan toch echt gestart met graven. Met het lange paasweekend en andere feestdagen in april nog heel spannend of dit wel op 28 april klaar zou zijn. Er is keihard gewerkt en alle leidingen liggen er in. De grond is weer dicht en het gras kan weer groeien!

 

2) De safaritenten zaten nog op de boot uit Pakistan en kwamen pas 18 april aan, veel later dan we hadden gehoopt maar uiteindelijk precies op tijd om 1 tent klaar te kunnen hebben eind april.

 

3) De vrachtwagen met alle meubels uit Polen kon ook pas veel later vertrekken dan we in eerste instantie hadden gepland. 22 april kwamen uiteindelijk alle meubels voor de tent aan, net op tijd!

 

4) En toen kwam Ik Vertrek ook nog filmen. Na bijna 2 maanden geen regen raad je het al: regen en zelfs hagel op de eerste filmdag! Tja... uiteindelijk scheen gelukkig ook de zon nog af en toe heerlijk!

 

5) De safaritent opzetten ging alles behalve makkelijk. De frames hadden we net iets te hoog gemaakt. Het dak erop krijgen en de binnentent erin hangen was vooral heel zwaar. De afvoer van de douche lekte, het gat voor de gootsteen in het keukenblad werd verkeerd gezaagd... en zo kan ik nog wel even door gaan! Het was een enorme race tegen de klok en we zijn dag en nacht doorgegaan. Zaterdagmiddag 29 april om 15.30 uur waren we klaar! En 5 minuten later waren onze eerste gasten er!

 

Het was pittig, niet altijd leuk en soms waren we er helemaal klaar mee! Maar wat zijn we blij dat de eerste safaritent klaar is en wat zijn we trots op het resultaat. Ook al is nog niet alles perfect, het wordt wel helemaal zoals wij bedacht hadden!

 

En wat hebben we genoten van de aanwezigheid van onze gasten. Wat is het leuk! We hebben pizza gegeten bij de buurman, gebarbecued en de kinderen hebben heerlijk met elkaar gespeeld! Gaaf om gasten te hebben en super dat zij ook genoten hebben!

 

Deze uitdagingen hebben we allemaal overwonnen en de volgenden staan alweer voor de deur! Nog 1 maand en dan zijn alle 5 safaritenten klaar, is het sanitairgebouw gemaakt, staan de picknicktafels en speelhuisjes, zijn de kampeerplaatsen gereed voor onze gasten en kunnen we openen! Qua boekingen gaat het super goed, in sommige weken zitten we zelfs al vol! Het wordt een gezellig en vol seizoen dus!


Genoeg uitdagingen dus! Niet altijd even makkelijk maar we weten waar we het voor doen. We hebben er zin in en zien enorm uit naar het resultaat!

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)