Even...!

Het is even geleden dat er een blog van ons verscheen.. Niet omdat we niets te vertellen hebben, maar juist omdat er zoveel gebeurd. En aangezien in Italië je niets 'even' doet kost alles ook nog eens enorm veel tijd. Er is geen bouwmarkt waar je 'even' de benodigde spullen haalt en doordat alles nieuw is regelen we ook niet 'even' de zaken die geregeld moeten worden.

 

De afgelopen weken hebben we vele hoogte- maar ook dieptepunten gehad. Buikpijn momenten en juichmomenten. Moeilijke beslissingen en keuzes, teleurstellingen, vele lieve mensen die ons hebben geholpen. Lange en volle werkdagen, emoties, tegenvallers, genieten,  hard werken. Een bizarre rollercoaster, maar ook zo gaaf. 

 

Maar... inmiddels zijn we al een maand geopend en hebben we al vele gasten mogen ontvangen! En wat is dát leuk! Ook al waren we begin juni nog niet echt klaar toch hebben we gekozen om open te gaan. Een goede keuze! We genieten van de aanwezigheid van onze gasten, groeien in het zijn van camping eigenaren en tegelijk bouwen we door aan de camping. 

 

De gasten genieten van de natuur, de beek en de rust op de camping. De prachtige omgeving, een geweldige wijnproeverij. Veel gasten geven aan weer terug te komen. Elke keer beseffen we weer even wat een prachtige plek dit is, in wat een geweldige omgeving we wonen. Ook volwassenen bouwen dammen in de beek, nemen een duik in het diepere gedeelte en de forellen groeien elke dag een beetje groter.. nog even en we kunnen ze vangen voor op de BBQ!

 

En nog even, nog heel even, en het echt hoogseizoen breekt aan. Nog 1 week en de camping loopt helemaal vol. We kijken hier enorm naar uit. Wat geweldig dat we al zo volgeboekt zijn. Gezinnen met kinderen, oud en jong, stellen. Iedereen komt om te genieten van een ontspannen en welverdiende vakantie. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om er een prachtige plek van te maken. En dat is het ook zeker geworden. Tegelijkertijd beseffen we ons dat dit pas ons eerste seizoen is, dat we hier pas een half jaar wonen en pas sinds 4 maanden aan het opbouwen zijn. Het is allemaal nog niet perfect, maar het is wel heel erg gaaf. 

 

Wat zijn wij bevoorrechte mensen! Wij mogen hier wonen, hoeven niet naar een vakantie weer naar huis. Mogen deze prachtige camping opbouwen zodat mensen kunnen genieten van deze heerlijke plek. We zijn druk bezig met het organiseren van de wekelijkse pizza avonden en BBQ avonden. De wijnproeverij die wekelijks georganiseerd wordt door onze lokale wijnboer wordt ook in de zomer voortgezet. Een bouwdorp voor de kinderen met al het hout wat over is van de bouw, speeldorpen en natuurlijk onze geweldige beek. Met visnetjes wordt er nu al vis gevangen. De fruitbomen geven al heerlijk fruit, abrikozen, kersen, pruimen! De gasten en wij genieten ervan... Langzaam maar zeker zijn we er klaar voor...

 

Nog heel even....

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)