Vooruit kijken..!

In de vorige blog hebben we vooral terug gekeken op een heerlijke zomer, in deze blog willen we juist vooruit kijken. Delen over onze plannen, ideeën en zoveel mooie dingen die we nog willen ontwikkelen!

 

Op 28 december 2016 zijn we hier komen wonen, op 3 maart 2017 zijn we begonnen met het opbouwen van de camping en op 3 juni 2017 is de camping geopend. In heel korte tijd hebben we dus heel veel werk verricht om daadwerkelijk ons eerste seizoen te draaien. Tegelijk maakt dat ook dat we lang niet alles konden doen wat we eigenlijk hadden willen doen en er nog zoveel is dat mooier en beter kan.

Daarom ligt onze focus voor de komende maanden niet op uitbreiding maar op het verbeteren van wat er al is. En wat hebben we alweer veel plannen en geeft dat een hoop energie! Graag delen we een aantal van die plannen met jullie!

 

  • Zo hebben we met een lokale hovenier een plan gemaakt voor het aanplanten van bomen en struiken. Op de campingplaatsen komen meer bomen en geurige struiken, het hek tussen het zwembad en de camping wordt geheel aangeplant zodat dit een mooi groen gezicht wordt en de beide Belltenten krijgen elk een eigen boom zodat er heerlijk wat schaduw is voor de warme dagen. Het veld voor de Safaritenten wordt ook helemaal vernieuwd met prachtige bomen en planten en moet zo een heerlijk groene uitstraling krijgen met mooie lampionnetjes, hangmatten, picknicktafels, speelhuisjes en een BBQ plaats! In het najaar gaan we al planten, zo gaaf! 
  • We hebben plannen voor een mooie natuurspeelplek bij de beek zodat dit nog meer speelplezier biedt voor de kinderen. 
  • Heerlijke hangstoelen in een paar bomen voor ultieme ontspanning en een prachtige uitstraling, het creëren van een chillplek voor tieners en verschillende hangmatten verspreid over het terrein.
  • Bij het sanitairgebouw maken we ook nog een aantal aanpassingen. Extra haakjes, plankjes en andere wc rolhouders zodat het wc papier bij harde wind niet over de camping waait... Ons water wordt nu verwarmd met solarpanelen wat niet altijd voldoende bleek te zijn waardoor het warme water op bewolkte dagen wel eens op was.. Als het goed is zal dit volgend jaar niet meer voorkomen omdat er een installatie geplaatst wordt om extra bij te verwarmen zodat we altijd voldoende warm water beschikbaar hebben.
  • De Safaritenten en Belltenten hebben volgend jaar echte loungekussens voor nog meer comfort en we zullen ook nog andere kleine aanpassingen doen. 
  • We gaan een mooi receptie/ontvangst bord maken en zorgen voor veel extra informatie over de regio. Natuurlijk zorgen we dat volgend jaar eindelijk goede bewegwijzering is.  Ook willen we graag ontdek- en avonturenroutes uit zetten en mooie speurtochten maken voor de kinderen.

 

Kortom, meer dan genoeg plannen om onszelf voorlopig bezig te houden en jullie straks te kunnen verwelkomen op een nog mooiere camping!


En natuurlijk hebben we stiekem ook wat uitbreidingsplannen maar daarover later meer....

 

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)