Wintertijd! Rust en inspiratie!

De kerst is in aantocht… Bijna alle dorpen zijn al versierd met gezellige kerstlichtjes en kerstbomen. Het wordt hier ook steeds kouder en er ligt al weer sneeuw in de bergen! Wat ziet dat er toch prachtig uit!

 

Tot halverwege november was het hier nog heerlijk weer en konden we nog dagelijks heerlijk buiten lunchen. Nu zijn we ineens weer meer binnen alhoewel vooral de kids nog heel veel buiten spelen. Natuurlijk gaat de vuurkorf elk weekend nog aan en genieten we van de ruimte om het huis. Toch is het wel echt even wennen hoor na al die maanden buiten leven. Gelukkig doet de kachel het redelijk goed en is best goed warm te krijgen binnen (nou ja, 18 graden..)

 

Het is nu 4 weken geleden dat onze uitzending van Ik Vertrek op televisie was. Wauw, wat heeft dat veel losgemaakt zeg! Het is zo bizar hoeveel reacties we kregen. Zowel positief als negatief. Wij vinden het een prachtige uitzending geworden waarin het hele traject en het resultaat van het harde werken goed te zien was. Natuurlijk is er veel geknipt en geplakt en worden bepaalde dingen extra benadrukt en uitgelicht. Alles voor de kijkcijfers he! En die waren super hoog. Meer dan 2 miljoen mensen hebben de uitzending gezien. Dat hebben we gemerkt! Inmiddels zitten we het hoogseizoen bijna volgeboekt en ook het voor- en naseizoen hebben we alweer veel boekingen binnen. Geweldig leuk!

 

Dit geeft ook weer veel energie en nieuwe ideeën voor het komende seizoen. Deze plek biedt zoveel mogelijkheden! De afgelopen weken zijn er al veel nieuwe bomen en planten aangeplant en de komende weken komt er nog meer bij. We zien zo uit naar het voorjaar waarin onze camping nog een heel stuk groener en mooier zal zijn. Ook voor de Safaritenten en Belltenten komen veel groene bomen met hangmatten en gezellige lichtjes erin. Struiken met mooie bloemen, plantenbakken met kruiden, een mooie pergola rondom het washok begroeit met mooie planten en geurende bloemen.

 

De BBQ plaatsen worden nog meer verspreid over de camping zodat iedereen hier gebruik van kan maken. Gezellige pizza avonden, BBQ avonden en komende zomer komen er ook filmavonden! Wat lijkt het ons gaaf om buiten op een groot scherm mooie films te kunnen laten zien. Eerst met elkaar popcorn maken boven het vuur, worstjes op stok en daarna genieten van een leuke film en veel gezelligheid.

 

Ook voor de kinderen hebben we zoveel leuke plannen. De speeldorpen worden nog meer aangekleed met allerlei leuke speelmogelijkheden en we zijn druk bezig met het ontwerpen en uitwerken van een mooie natuurspeeltuin bij de beek. Ook worden de KinderOntdekRoutes verder uitgewerkt en denken we druk na over een chillplek voor tieners.

 

Toen we begonnen aan dit avontuur hadden we een bepaalde visie en zo staat het ook op onze website:  

 

“Graag maken wij je vakantie tot een unieke ervaring zodat je vol rust, herinneringen en nieuwe inspiratie aan het eind van je vakantie weer naar huis gaat.”

 

En dat is waar we nog steeds elke dag voor gaan en staan!

 

Veel mooie plannen dus en veel nieuwe energie! We houden jullie op de hoogte via onze facebookpagina en de blogs.

 

En natuurlijk wensen we jullie een hele mooie decembermaand toe! 

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)