Naar buiten!

Het was een lange en pittige winter hier in Italië. Daar waar vorig jaar in februari het voorjaar al losbarstte kregen we nu de maanden februari en maart te maken met veel kou, regen en tot 2 keer toe sneeuw! In februari viel 60 cm sneeuw, werden de scholen gesloten, konden we ons huis niet echt uit en al helemaal niet met de auto weg. Dus werd de tafeltent te voorschijn gehaald en omgetoverd tot Hotel Iglo en werd restaurant De Kerstboom geopend. We bakten koekjes, knutselden sneeuwpoppen en deden spelletjes. Maar met 3 kleine jongens die vooral heel erg houden van buiten spelen hadden we het al snel helemaal gehad met binnen zitten en wilden we maar 1 ding: Naar buiten!

 

Tegelijk gaf deze periode ook veel nieuwe inspiratie voor onze camping. Samen dromen over eindelijk weer naar buiten kunnen, spelen, ravotten en veel leuke dingen ondernemen!

 

Zo kreeg elk van onze speeldorpen een eigen naam en karakter:

 

Komende zomer kun je spelen in Citta di Mare, ons stranddorp met strand en grote zandbak waar je zelf heerlijke zandijsjes kunt maken en zand omhoog kunt takelen. We laten je hier nu al wat mooie foto’s van zien. 

 

Ook hebben we Villaggio d’oro ons gouddorp bij de beek waar je goud kunt zoeken en kunt spelen met de houten waterbaan. Ook kun je hier zelf hutten bouwen of wat drinken in de Bar. De Sherrif houdt alles goed in de gaten. Een dorp voor stoere jongens en meiden.

 

Monte Gioco is het bergdorp met speelheuvel en glijbaan. Naar boven klauteren, naar beneden glijden, lekker eten bij de Pizzeria of slapen in de Albergo.

 

Het leek onze jongens gaaf dat de kinderen op de camping konden rondcrossen op skelters. We hebben een aantal super mooie skelters, loopfietsjes en loopauto’s besteld, voor groot en klein!

 

Er zijn voetbaldoeltjes gemaakt voor vele voetbalpartijtjes, de trampoline is ingegraven en binnenkort hangen we de schommels weer op en zetten we de picknicktafels weer bij de beek. We zetten ons nieuwe, extra grote zwembad neer en maken er een heerlijke chillruimte omheen. De hangmatten en hangstoelen worden opgehangen, een tienerchillplek gemaakt en de tafeltennis tafel neergezet.

 

En natuurlijk is er heel veel ruimte om te rennen, ravotten, ontdekken, creatief te zijn en heerlijk te ontspannen en genieten voor jong en oud.

 

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt maar over 2 weken gaat het seizoen hier weer van start. We kijken uit naar veel nieuwe gasten, heerlijke BBQ en Pizza avonden en veel gezelligheid.

 

Maar eerst vieren we nog Pasen in onze korte broek, met gezellige mensen, een BBQ en prachtig mooi weer!

Hiervoor kwamen we naar Italië en gelukkig het kan weer: NAAR BUITEN!

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)