Wat een heerlijke zomer!

Eindelijk weer een blog van ons! Niet dat er de afgelopen maanden niets te melden was, er is juist heel erg veel gebeurd!

 

16 april ging Camping Sempreverde open voor het 2e seizoen en wat was het weer een feest!

De afgelopen 5,5 maand hebben we 575 gasten mogen ontvangen, van heel jong tot wat ouder! Nog 1 week en dan gaan we alweer sluiten en is het seizoen voorbij.

 

Maar wat was het een heerlijke zomer! Graag delen we een aantal hoogtepunten!

 

Filmavond in onze Buitenbios

Onze wekelijkse filmavond was geweldig! Heerlijk buiten onder de bomen, groot scherm met een leuke kinderfilm. De kids op stoeltjes en kleedjes genieten van de film met popcorn en de ouders met elkaar aan de picknicktafels genieten van een wijntje en warm kippetje. Alhoewel sommige ouders graag mee keken met de film! Het was echt zo’n gave beleving voor de kids!

 

Pizza avond

Elke zondagavond hebben we Pizza avond! De Pizza avond is wel een van de meest legendarische avonden van de week geworden. Met alle gasten genieten van heerlijke pizza’s van de lokale pizzeria en goede wijnen van onze wijnboer. De avonden sloten we af met frisse Limoncello. Na verloop van tijd werden de kinderen op bed gelegd en kwamen veel ouders weer terug om de avond voort te zetten tot in de late (of heel vroege) uurtjes!

 

Vriendschappen

Vele vriendschappen werden gesloten, er werd veel gelachen en vele mooie gesprekken gevoerd. Kinderen die direct bij aankomst elkaar al vinden en bij vertrek met tranen naar huis gaan. Maar ook gezinnen die apart kwamen en volgend jaar met elkaar terug komen. Zo gaaf om te zien en mee te maken.

 

Baby en Peuterweken

De maanden juni en september hadden we onze Baby en Peuterweken. Twee keer in de week organiseerden we een gezellige speelochtend voor alle baby’s, peuters en kleuters! Terwijl de kids heerlijk speelden, knutselen en vers fruit eten konden de ouders even heerlijk een terrasje pakken of een boek lezen op de veranda.  

 

Tevreden gasten

Voor ons misschien wel het allerbelangrijkste: zien dat onze gasten, jong en oud, enorm genieten van de camping, de ruimte, de gezelligheid en de prachtige omgeving. We hebben zoveel mooie en lieve reacties gehad en hele mooie recensies op Zoover en Facebook. Ook zijn er veel gasten die volgend jaar weer terugkomen. Het is heel bijzonder om te zien dat alles wat we bedacht en opgebouwd hebben ook zo goed werkt en precies klopt! We voelen ons blij en dankbaar! Het was een heerlijke zomer!

 

Nieuwe plannen

Maar degene die ons al een tijd volgen en ons een beetje kennen weten dat we niet stil zitten. Ook voor het komende jaar hebben we een paar mooie nieuwe plannen!

 

De komende weken gaan we weer bouwen en komen er 5 nieuwe Safaritenten bij! Graag stellen we je voor aan onze Safaritent DeLuxe en Safaritent Cosy! Op de website lees je hier alles over!

 

Ook krijgen onze Belltenten een nieuwe plaats op de camping én krijgen ze een overdekte buitenkeuken. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om er een bijzettentje bij te plaatsen en zo te genieten van onze Belltent met het hele gezin!

 

Over alle andere nieuwe plannen hoor je de komende maanden meer!

 

Aangezien onze jongste inmiddels ook naar school gaat hebben we naast het werken nu ook tijd om eens heerlijk de toerist uit te gaan hangen en nog meer mooie plekken te gaan ontdekken! We kijken hier enorm naar uit! Het is ook zo prachtig hier!

 

Voor het nieuwe seizoen stromen de boekingen inmiddels ook weer binnen! 20 april 2019 gaan we weer open! We hopen jullie dan ook als onze gast te mogen begroeten! Maar voor nu kijken we terug op een heerlijke zomer!

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)