Als alles op zijn plek valt...

De vorige blog is alweer een tijd geleden, de hoogste tijd voor een nieuwe blog! Heel vaak krijgen we de vraag wat we nou eigenlijk doen in de winter en of we ons dan niet enorm vervelen.. Nou nee hoor!

 

Hoewel we hadden gehoopt in de winter wat meer toerist in eigen omgeving te kunnen zijn stonden de maanden oktober t/m april toch vooral in het teken van bouwen, heel veel bouwen. Wat hebben we keihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen.

 

In november en december bouwden we de vlonders voor de nieuwe Safaritenten. Net op tijd, voor er een lading sneeuw viel, was het klaar. 

 

In januari, hier echt wel winter, hebben we al het interieur van de nieuwe tenten gemaakt. Onze logeerkamer bouwden we om tot bouwplaats en samen maakten we alle stapelbedden, tweepersoonsbedden, loungebanken, keukenkastjes, aanrechtbladen, gordijnen en meer! Heel erg gaaf om zelf de bedden en loungebanken te ontwerpen en te maken! En wat zijn wij blij met het resultaat!

 

Begin februari begon hier het voorjaar en konden we beginnen met het bouwen van 5 nieuwe Safaritenten. 3 Safaritenten DeLuxe van 7 meter lang en 2 Safaritenten Cosy van 5 meter lang. Het was echt wel weer afzien en bikkelen. Veel zware palen sjouwen, alles op de juiste maat zagen en op de juiste plek krijgen. De zware daken er weer op tillen en natuurlijk de tenten erin hangen. Gelukkig hadden we hulp van een vriend en begin maart stonden alle 5 de tenten!

Daarna kwam het aanleggen van de riolering, wanden maken, alle bedden en kasten plaatsen, badkamers en keukens erin bouwen, water en elektra aanleggen, kasten bouwen en natuurlijk mooi af stylen…

 

En toen… na heel veel bloed zweet en tranen, op 19 april om 15.55 uur waren we klaar! Net 5 minuten voor onze eerste gasten arriveerden voor de meivakantie! Super blij en trots natuurlijk!

 

Alle Safaritenten waren vol in de meivakantie en wat was het super leuk! De Pizza avond, Bonte avond en Film avond, het was echt weer zo genieten met onze gasten en zoveel gezelligheid! De nieuwe Safaritenten vielen enorm in de smaak en het was heerlijk om te zien hoe mensen genoten op onze zelf gemaakte loungebanken met coole kussentjes en buiten kookten op de veranda.

 

De rest van de maand mei was vooral heel nat! Tussen de buien door mochten we nog wel weer verder bouwen… 2 super stoere overkapte Buitenkeukens voor de Belltenten! Echt wel een gaaf project! En natuurlijk waren we net voor onze gasten arriveerden klaar met de Buitenkeukens en het opzetten van de Belltenten. We mogen ons inmiddels wel echte deadline killers noemen!

 

En toen kwam juni, wat is dat een heerlijke maand! Na veel regen in mei werd het in juni echt zomer. Elke dag rond de 30 graden en heerlijk stabiel zonnig weer!
De camping vol met heel veel jonge gezinnen met kleine kinderen maar ook met veel gezellige senioren. De Baby- en Peuterweken zijn weer een groot succes! De kinderen spelen bij de speeltuintjes en de rivier. Ouders ontspannen op de loungebank op de veranda en elke keer 12 tot 16 kinderen bij de Baby en Peuterochtenden. En natuurlijk heel veel gezelligheid bij de Pizza avonden. Lange picknicktafels, heerlijke pizza en lokale wijnen. En op z’n Italiaans afsluiten meer heerlijke limoncello.

 

En op zo’n moment valt alles op zijn plek. Alles waar we de afgelopen maanden weer keihard voor geknokt en hard voor gewerkt hebben. Samen, met z’n tweeën. Alles wat we samen hebben bedacht blijkt te werken en te kloppen. Mensen genieten en wij genieten!

 

Ook onze fotograaf was er weer een week en weet opnieuw alles weer prachtig vast te leggen. De mooiste foto’s en vrolijkste plaatjes. Ook op dat moment valt alles op zijn plek.

 

Gisteren ontvingen we de gedrukte versie van onze Glossy. Wat is het mooi geworden! Wat is het gaaf om dit aan onze gasten te kunnen geven, zoveel inspiratie voor een heerlijke vakantie! Boordevol met mooie foto’s en heel veel tips!

 

Deze week staan we met een 2 pagina groot interview in de Kek Mama en later deze zomer nog in de Vriendin. Naast de mooie reclame voor onze camping hopen we zo nog veel meer mensen te mogen inspireren om zelf ook hun dromen te volgen en een stap te zetten.

 

Deze week zijn we 2,5 jaar in Italië. Op dit moment valt alles op zijn plek. Alles waar we de afgelopen 2,5 jaar zo hard voor gewerkt en geknokt hebben. Samen als gezin, samen met elkaar. En met dit gevoel gaan we het drukke zomerseizoen in en hopen dat al onze gasten ook dit zullen ervaren: Heerlijk deze vakantie, alles valt op zijn plek!

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)