Genieten, ontwikkelen en verbeteren!

Inmiddels is het alweer een maand geleden dat we de laatste gasten uitzwaaiden! Het was weer super mooi, heel gezellig, ontzettend genieten en keihard werken! We mochten bijna 1000(!) gasten ontvangen, van heel jong (6 weken) tot oud!

 

De vorige blog sloten we af met: “En met dit gevoel gaan we het drukke zomerseizoen in en hopen dat al onze gasten ook dit zullen ervaren: Heerlijk deze vakantie, alles valt op zijn plek!“

 

Als we alle reacties van onze gasten mogen geloven is dat zeker gelukt. Graag delen we een aantal opmerkingen uit de vele recensies:

“Wij hebben echt vakantie gehad” “De kinderen kunnen ongestoord hun gang gaan” “Voor het 2e jaar naar Camping Sempreverde, het was weer fenomenaal” “Er zit heel veel liefde in deze camping” “Een heerlijk onbezorgde week” “Aan elk detail is ongemerkt gedacht” “Super gastvrije campingeigenaren” “Sanitairgebouw keurig, altijd schoon en meer waterdruk op de douche dan thuis” “Werkelijk een fantastische camping met heel veel ruimte, rust en natuur”

 

Alweer bijna 3 jaar geleden zijn we aan dit grote avontuur begonnen met als belangrijkste doel:

Graag maken wij je vakantie tot een unieke ervaring zodat je vol rust, herinneringen en nieuwe inspiratie aan het eind van je vakantie weer naar huis gaat.

Wat zijn we blij en onwijs dankbaar dat het ook dit seizoen weer is gelukt en dat het ontzettend genieten was van zoveel leuke, lieve en verschillende gasten!

 

Was het dan allemaal perfect? Nee, natuurlijk niet. En ook: nee gelukkig niet! Want ook na 3 seizoenen blijven we ons graag ontwikkelen, nieuwe dingen neerzetten en verbeteren wat er al is.

Zo hebben we weer allerlei mooie plannen voor deze winter om er voor te zorgen dat onze gasten in 2020 nog meer kunnen genieten van onze camping.

 

Volgende week worden er nog meer bomen aangeplant voor extra schaduw op de kampeerplaatsen, maken we extra haakjes en plankjes in het sanitair gebouw en gaan we zorgen voor betere WIFI in 2020. Ook krijgen alle Safaritenten een eigen hangmat (!) en kunnen de gasten op de XL Kampeerplaatsen een hangmat met standaard huren!

Verder maken we een zandbak met speeltuintje in de buurt van plaats 11 – 15 en worden de Belltenten vervangen door de Safaritent XS.

 

Maar misschien wel het allermooiste en ook het meeste werk is een grote overkapping die we gaan maken. Een groot tentdak met houten palen waar onder we een gezellige ontmoetingsplaats creëren. Met een loungehoek, spelletjes kast, boekenkast en grote tafel. De mogelijkheid om EK voetbal te kijken maar ook om er voor te zorgen dat de PizzaAvond en BuitenBios bij regen gewoon door kan gaan. We hebben al super veel ideeën en gaan dit te komende tijd verder uitwerken. In het voorjaar zullen we dan hier daadwerkelijk mee aan de slag gaan! We zullen jullie natuurlijk via Facebook en Instagram op de hoogte houden!

 

Zo blijven we door bouwen, ontwikkelen en verbeteren! En hebben we weer genoeg te doen deze winter al wordt het hopelijk iets rustiger dan de afgelopen jaren.

 

Ondertussen genieten wij nog van de heerlijke Italiaanse herfst met temperaturen boven de 20 graden en stromen ook de boekingen voor 2020 binnen. Dankbaar! Wil je ook komen volgend jaar? Boek dan nu een Safaritent of Kampeerplaats!

 

Bedankt voor dit geweldige seizoen en hopelijk tot volgend jaar! 

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)