Hoop op een mooie zomer!

Dit weekend stond al lange tijd in onze agenda: START SEIZOEN 2020!

De dagen ervoor zouden we nog heel hard moeten werken met de nodige stress aangezien we kampioen “5 minuten voor tijd alles af hebben” zijn. Het gras mooi gemaaid, het sanitair gebouw schoon, de hangmatten klaar, de Safaritenten ingericht en de bedden opgemaakt. 

 

Het weer is perfect voor de meivakantie, de zon schijnt en overdag kun je heerlijk in je korte broek rondlopen en de stoere kids en ouders kunnen zelfs al een duik nemen in de beek. ‘S avonds nog wel een lange broek en warm vest aan terwijl je geniet van de sterrenhemel en het geluid van de nachtegaal! Oh wat keken we er enorm naar uit en wat voelt het leeg en kaal! Geen Pizza Avond, BuitenBios en BeekTocht!

 

Ons 1e jaar hier was keihard werken en bouwen.

Het 2e jaar was een jaar van verbeteren en nog mooier maken.

Het 3e jaar werd er weer 1 van bouwen met 5 nieuwe Safaritenten

Dit 4e jaar was weer focussen op verbeteren. Meer groen, grote bomen, extra zandbak en speelhuisjes, heerlijke hangmatten en een prachtige overkapping zodat we nooit meer afhankelijk zijn van het weer met de Pizza Avond en BuitenBios. Ineens werd het ook een jaar van bouwen toen bleek dat de 5 XL Safaritenten behoorlijke schade hadden opgelopen door storm. De 5 nieuwe XL Safaritenten zijn zo goed als klaar, met nieuwe extra grote keuken en zelfs met vaatwasser en natuurlijk eigen sanitair. De camping is nog nooit zo mooi geweest als nu, alles is groen en in bloei!

 

Wij waren er klaar voor, klaar om onze gasten te ontvangen, klaar om hen een heerlijke vakantie te bezorgen, klaar om te genieten! En dan doet het dit weekend toch wel extra pijn. De leegte, de ruimte, de stilte. Geen spelende kinderen, kletsende gasten, gezelligheid en rumoer en de geur van BBQ in ons groene paradijs.

 

Maar we hebben hoop! In Italië gaat het nu echt de goede kant op qua aantallen besmettingen en zeker ook hier in de regio Le Marche. Vandaag zijn er maar 30 nieuwe besmettingen in heel Le Marche (op 1100 testen) en ook de afgelopen week ligt het aantal elke keer laag (Le Marche is qua oppervlakte 1/4 van Nederland). Maar niet alleen in Le Marche maar in heel Italië gaat het de goede kant op en wordt er enorm veel getest (60.000 - 70.000 testen per dag!).

Vanaf 3 mei wordt de lockdown versoepeld en we mogen eindelijk na 2 maanden weer de deur uit. We merken dat mensen zich hier goed aan de regels houden en we voelen ons hier veilig. Uiteindelijk mogen ook de restaurants en bars later in mei weer open natuurlijk met alle maatregelen zoals afstand houden. 

 

We horen positieve signalen over de mogelijkheid dat we open mogen deze zomer. En waar kun je nu beter zijn dan op het rustige platteland van Le Marche, midden in het groen en met heel veel ruimte om je plaats heen. Natuurlijk zullen we wat aanpassingen moeten doen maar de mogelijkheden zien we zeker en we hopen dat we op korte termijn ook hier meer duidelijkheid in gaan krijgen en ook onze gasten hierover kunnen informeren.

 

Er is nog veel onzeker, veel onduidelijk. Dat merken we aan onszelf maar ook aan de vragen van onze gasten. De vakantie voorpret is natuurlijk een stuk minder leuk op deze manier en onzekerheid of de vakantie wel of niet door gaat en hoe het dan verder moet. 

 

Voor ons zijn het spannende tijden. Daar waar we normaal gesproken vanaf dit weekend bijna 6 maanden continu gasten hebben weten we niet wanneer we ze weer mogen ontvangen. Hoe moet het verder met ons bedrijf, hoe komen we deze tijd door? De afgelopen 3,5 jaar hebben we keihard gewerkt en geïnvesteerd om iets moois neer te zetten, we kunnen niet wachten tot we onze gasten weer mogen ontvangen!

 

En soms zoomen we even uit en zien we de gevolgen van Corona wereldwijd. De natuur die ineens tot rust komt maar ook alle schokkende gevolgen die het heeft voor mensen. Miljoenen mensen in armoede, geen werk, geen eten, geen mogelijkheden. Dan voelt zoiets als een camping en vakantie als ongekende luxe en voelen we ons ondanks alles dankbaar voor wat we wel hebben!

 

Dus wij houden hoop! Het gaat de goede kant op hier in Italië en zeker in Le Marche. We hebben hoop dat we de camping mogen openen, hoop dat de grenzen weer open gaan en heel veel hoop dat we al onze gasten een heerlijke vakantie mogen bezorgen zoals we de afgelopen 3 seizoenen hebben kunnen doen! Daarom zijn we Camping Sempreverde begonnen en willen we jullie heel gauw weer verwelkomen in dit prachtige stukje paradijs!

 

Tot die tijd nemen wij af en toe een duik in de beek maar zodra het mag zijn wij er klaar voor! Waarschijnlijk wel pas 5 minuten voor tijd want zo werkt dat nu eenmaal bij ons! Hopelijk tot heel gauw!

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)