Zomer 2020

Een volle camping, spelende kinderen, genietende gasten en zonnig weer! Eind april schreven we de laatste blog met als titel: Hoop op een mooie zomer! Die mooie zomer is er gekomen, en hoe!

 

Wat waren het spannende maanden, onzekerheid, onduidelijkheid. Hoe zal dit seizoen verlopen? Kunnen en willen onze gasten komen? Zijn er niet te veel restricties? Toch zijn we altijd hoopvol gebleven en wat waren we blij toen bekend werd dat de grenzen weer open gingen en het seizoen van start kon gaan.

 

Nog veel meer dan andere jaren genieten we van de drukte, de geluiden, de spelende kinderen, gezellige PizzaAvonden, de legendarische BuitenBios en de geurende BBQ’s. Ook deze zomer is de camping weer zo goed als volgeboekt. Maar ook onze gasten genieten enorm van de ruimte, de ontspanning, de gezelligheid en de rust. We horen van hen dan ze eigenlijk geen verschil merken met andere jaren, behalve het mondkapje in de supermarkt. Vrijheid, ruimte, ontdekken, spelen! 

 

3 jaar geleden was de officiële opening en hadden we dit voor ogen. Geweldig om te zien dat het zo goed gelukt is. Dat ook, of misschien wel juist, in deze corona periode mensen ontspannen, genieten en tot rust komen. Even lekker helemaal er uit! 

Vandaag is de herhaling van Ik Vertrek op tv. Mooi om weer te zien hoe het ooit begon, dat er letterlijk niets was en nu zo’n mooi paradijsje. Alle struggles, onmogelijkheden, het zware fysieke werk. Maar ook mijn lieve oma weer even op tv, waar we een maand geleden afscheid van moesten nemen. De kids die zo enorm gegroeid zijn en waar we zo trots op zijn! Even terug kijken om vervolgens ook weer vooruit te kijken.

 

We hebben nog zoveel plannen, dromen, ideeën! Juist tijdens het seizoen begint het bij ons weer te borrelen. Wat kunnen we nog meer bedenken en doen om er een nog mooiere plek van te maken. Nog meer groen, schaduw, groei. Nog meer mogelijkheden om onze gasten een heerlijke vakantie te bezorgen! Maar ook plannen voor ons zelf en de kinderen. Wat zijn onze eigen dromen, hun dromen? Wat willen we met elkaar als gezin? Het is geweldig om te zien hoe onze kids passen in het leven dat we hebben hier in Italië. Hoe ze genieten van de natuur, het buiten zijn en de gezelligheid van alle kinderen op de camping. 

 

Maar eerst genieten we nu van alles wat deze dag weer brengt. Ondanks het harde werken en de drukte proberen we ons bewust te zijn van alle mooie dingen om ons heen. Zeker tijdens een vol hoogseizoen rennen we door alle drukte maar door en dan is het goed om even stil te staan bij alles wat er is. Gasten die graag voor een 2e of 3e keer weer terug willen komen. Een jongetje dat helemaal gelukkig is omdat hij goud heeft gevonden in de beek en deze komt inwisselen voor wat lekkers. Een moeder in een hangmat die een boekje leest terwijl de kinderen lekker spelen. Een paar vaders die met elkaar de BBQ aansteken of de kinderen tijdens de BuitenBios horen zeggen dat dit het allergaafste ooit is! 

 

Terug kijken, stilstaan en weer doorgaan. Dankbaar voor wat er is en vol vertrouwen wat er komt!

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)