2020: Het meest onverwachte jaar ooit!

Het jaar 2020 kunnen we het beste omschrijven met 1 woord: onverwacht!

 

Het was een jaar boordevol gebeurtenissen welke we een jaar geleden niet zagen aankomen. Het jaar 2020 luidden we gezellig in Nederland in, met familie en vrienden. De eerste 1,5 maand waren we druk bezig met allerlei voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en ontdekken van prachtige nieuwe plekken in de omgeving. We wandelden veel, bezochten mooie steden en genoten van de prachtige natuur. Een heerlijk rustige en ontspannen periode.

 

Safaritenten XL vervangen
Tot een grote en heftige storm in februari de achterkanten van onze 5 XL Safaritenten verwoestte. De tenten waren al niet meer in de beste conditie maar na deze storm waren ze niet meer te repareren dus moesten we de 5 tenten vervangen. Omdat we binnen 2 maanden al open gingen maakten we de keuze om ze niet zelf te vervangen maar om ze door een bouwteam te laten opbouwen. Alles werd ingepland en de oude tenten en vlonders door ons afgebroken. Na gedoe met een Italiaans bouwteam dat we helaas binnen 1 dag moesten wegsturen, zou een Nederlands team komen bouwen. Op zondag zouden ze gaan rijden en op maandag starten met bouwen zodat onze 5 Safaritenten binnen 4 dagen alsnog opgebouwd zouden zijn.

 

Lockdown

En toen kwam de Lockdown. Op zaterdagavond gingen we in Lockdown dus het Nederlandse team kon niet meer komen. Het opbouwen moesten we zelf doen. 2,5 maand Lockdown was heftig. De scholen waren dicht, dus de kinderen thuis. We mochten alleen de deur uit voor boodschappen en al die tijd zagen we niemand anders dan elkaar. De 5 XL Safaritenten vanaf de grond weer opbouwen (nu ook met vaatwasser!), 20 hangmatten maken, de nieuwe BuitenHut en onze nieuwe XS Safaritenten bouwen. Maar ook een dagprogramma voor onze jongens bedenken en schoolwerk maken. Wat waren we blij met alle ruimte en het prachtige zonnige weer! Het was ook een onzekere tijd. Gaat de camping nog wel open dit seizoen, kunnen we onze gasten nog ontvangen? Al die tijd hielden we hoop! En wat waren we blij dat we eind mei hoorden dat de grenzen open gingen en de camping open mocht!

 

Zomer 2020

Het seizoen was onverwacht mooi en goed en de camping was compleet volgeboekt. Wat hebben we genoten van alle gasten groot en klein. Van de gezelligheid en de drukte. Van zoveel mooie momenten. En wat genoten de gasten van de camping, de omgeving en alle gezelligheid. De PizzaAvonden, BuitenBios en BeekTocht. Even lekker helemaal er uit, ontspannen, genieten en ontdekken!

 

Verhuizen

Ook de laatste maanden van het jaar hadden nog een hoop onverwachte gebeurtenissen voor ons in petto. Tot nu toe huurden we een huis, aangrenzend aan de camping. Het huurcontract liep eind van dit jaar af en we moesten op zoek naar wat anders. Lange tijd zijn we bezig geweest met een mooi groot fabriekspand boven aan de camping maar elke keer liep dat op niets uit. En toen gaf onverwacht onze oude buurman aan dat hij zijn huis wel wilde verkopen. Of eigenlijk 2 huizen en 1,5 hectare grond. Direct aangrenzend aan de camping en de rivier die langs de camping stroomt. Met heel veel mogelijkheden tot uitbreiding van de camping en het creëren van een heerlijke woonplek voor onszelf. Na 4 jaar in een oud en tochtig huurhuis waren we hier dan ook wel aan toe!

 

Dus de laatste weken van 2020 stonden voor ons in het teken van inpakken en verhuizen. De hypotheek is rond en binnenkort tekenen we bij de notaris. Inmiddels zijn we verhuisd naar Casa Cantina, een prachtige vakantiewoning van Nederlanders in de heuvels in de buurt. Hier mogen we de komende maanden wonen en ondertussen (ver)bouwen we ons huis. Weer lekker samen aan de klus om er echt iets moois van te maken. We zijn zo onwijs blij met deze aankoop en kijken er enorm naar uit om op deze geweldige plek te mogen gaan wonen. We verhuizen maar 50 meter maar dit betekent voor ons tegelijk een heel nieuw leven! Een eigen huis, onze eigen plek onder de zon!

 

2021

2020 was een jaar boordevol onverwachte gebeurtenissen, mooie en moeilijke. Het heeft ons stilgezet maar ook weer verder gebracht. Inmiddels zijn we 4 jaar in Italië en kunnen we alleen maar super blij en dankbaar zijn waar we nu staan. Het blijft geweldig dat we zoveel gasten mogen ontvangen die genieten van alles wat we hier hebben opgebouwd, voor het eerst of soms al voor de 4e keer. Met mooie reviews op Zoover en zelfs een score van 9,9 op Kindvriendelijkheid. Al die blije en vakantie vierende mensen, daar doen we het voor!  

 

Wat 2021 gaat brengen? We weten het (gelukkig) niet. Vol vertrouwen gaan we het nieuwe jaar in en weten we dat wat er ook gebeurd we gedragen en gezegend worden door onze Hemelse Vader. We kijken uit naar een nieuw seizoen, naar het voorjaar, naar het (ver)bouwen van ons nieuwe huis en naar het ontvangen van heel veel leuke gasten. Er wordt gelukkig alweer enorm veel gereserveerd voor 2021! We hopen ook jou te mogen ontmoeten! Van harte welkom! Reserveren kan hier!

Contact

Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga

info@campingsempreverde.nl

0031 6 26949133 (Elsemarijn)

0031 6 40072530 (Wim-Martijn)